Pedagogisch plan

Tarieven

De tarieven zijn inclusief luiers, eten en drinken, uitgezonderd dieetvoeding en andere merken opvolgmelk: voor babies gebruiken wij Nutrilon opvolgmelk en voor kinderen tot een jaar fruit- en groente potjes van het merk Olvarit.

't Indiaantje is gedurende 52 weken per jaar geopend, behalve op onze jaarlijkse studiedag (dag na Hemelvaart) en op de erkende feestdagen, zoals vermeld in de CAO Kinderopvang.

't Indiaantje gaat mee met de veranderingen in de maatschappij en wil tegemoet komen aan de vraag van ouders naar verschillende vormen van opvang. Hieronder worden de verschillende contracten kort uitgelegd, voor meer informatie kunt u ons altijd bellen of op onze contactpagina uw vraag stellen.

*) standaard contract: u reserveert wat u elke week wilt afnemen en dit zijn een vast aantal opvanguren waardoor u elke maand hetzelfde bedrag betaald. (U bepaalt zelf het aantal weken)

*) flexibel contract: hierbij vraagt u uiterlijk 3 weken van te voren schriftelijk aan voor welke uren u opvang wenst. U betaalt elke maand de gereserveerde uren.

*) avond- nachtopvang: een vorm van flexibele opvang om ook ouders tegemoet te komen met avond- en nachtdiensten. Deze opvang vraagt u schriftelijk uiterlijk 3 weken van te voren aan.

*) weekendopvang: een vorm van flexibele opvang om ook ouders tegemoet te komen met weekenddiensten. Deze opvang vraagt u schriftelijk uiterlijk 3 weken van te voren aan. Deze opvang is mogelijk vanaf vrijdagavond 18:00 tot maandagochtend 07:00 en is mogelijk vanaf 5 kinderen tegelijk.

Daarnaast blijft het mogelijk extra uren af nemen of om een dag of dagdeel te ruilen. (Niet bij ziekte en vakantie)

Bij elke vorm van opvang, kijken we of de bezetting dit toestaat. (Ofwel de wettelijke eisen waaraan wij ons moeten houden volgens de Wet Kinderopvang)

 

tarieven voor 2018
standaardcontract €7,47
flexibel contract €7,65
BSO opvang €7,00
avond-nachtopvang €8,50
weekendopvang (zaterdag en zondag) €8,50 
overige tarieven
inschrijfgeld (alleen voor standaard en flexibel opvang contract)            €35,00
haal-brengservice €0,40 per km
maaltijdservice              €2,60