Pedagogisch plan

Welkom bij Kinderdagverblijf 

't Indiaantje!

Kinderdagverblijf ’t Indiaantje is een particulier, kleinschalig en flexibel kinderdagverblijf dat ligt aan de doorgaande weg (N344) tussen Apeldoorn en Deventer aan de rand van Teuge. Achter het kinderdagverblijf (op eigen terrein) is een groot speelbos waar we elke dag veilig buiten kunnen spelen en ontdekken.Daarnaast hebben we naast het kinderdagverblijf een stoep (op eigen terrein) waar de kinderen heerlijk kunnen spelen en fietsen. Hierdoor onderscheiden we ons van alle andere kinderdagverblijven in de omgeving. 

Open deuren beleid
Het kinderdagverblijf bestaat uit 2 verticale groepen van kinderen in de leeftijd van 0 tot 3 jaar, een 3+groep en de BSO groep. De stamgroepruimtes hebben elk hun eigen identiteit en uitdagende indeling. Daarnaast hanteren we het open deuren beleid wat inhoudt dat alle kinderen op de eetmomenten in hun eigen stamgroepruimte zitten, en gedurende de andere momenten van de dag in alle groepen mogen spelen of activiteiten doen. Op die manier wordt hun wereld vergroot en kent zowel uw kind als de pedagogisch medewerker alle kinderen die komen spelen.

Veilige en prettige leefomgeving
Onze doelstelling is om te zorgen voor een veilige en prettige leefomgeving voor uw kind waarbij hij/zij zich kan ontwikkelen tot een gelukkig en stabiel persoon.

Dagindeling
Bij onze dagindeling proberen we zoveel mogelijk vast te houden aan een vaste dagelijkse indeling. Aangezien we ook flexibele opvang bieden en kinderen op aanvraag verschillende tijden gebracht en gehaald kunnen worden, zijn dit richtlijnen waarvan we dus kunnen afwijken.

We starten de dag om 07:30 uur en sluiten om 18:00 uur.
In overleg kan hiervan worden afgeweken. 

Klik hier om het rapport KDV 2017 te downloaden


Klik hier om het KDV rapport te downloaden.